Ga naar hoofdinhoud

over mij

Coaching
Teambuilding
Training

In een team kan een individu de wedstrijd wel beslissen, maar nooit in zijn eentje winnen

Ik ben Jochen Friedl, een bevlogen en persoonlijke (business)coach, trainer en salesmanager met commercieel inzicht en zorg voor mensen.

Ik haal er enorme voldoening uit om individuen en teams te versterken en verrijken. Als personal coach ga ik, door goed te luisteren waar eenieder staat en naar toe wil, pragmatisch aan de slag met zichtbaar resultaat als doel. Dat begint met vertrouwen geven, open communicatie, betrokkenheid, ervoor zorgen dat mensen zichzelf kunnen zijn, waardering en eigenaarschap.

Door mijn jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie weet ik dat dit echter niet vanzelf gaat. Kennis en verantwoordelijkheid van managers is belangrijk, maar een “engaged” individu en team in zijn geheel is uiteindelijk cruciaal voor het succes.

Daarvoor is het nodig dat medewerkers en organisaties beschikken over de juiste vaardigheden en samen de verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen om er vol voor te gaan. Hierin zie ik mijzelf als een gids die samen met zijn coachees onderzoekt hoe ze de weg naar hun potentieel kunnen (her)vinden door hart, hoofd en handen met elkaar te verbinden.

Vanuit mijn rijke ervaring als gediplomeerd professional coach, trainer, NLP-master en engagement- deskundige zet ik teams en medewerkers door een niet hedendaagse aanpak in beweging. Daarbij ben ik altijd op zoek naar vernieuwende creatieve manieren om personen, teams en organisaties vooruit te helpen. Ik garandeer hierbij dat de betrokkenheid en bevlogenheid drastisch omhooggaat.

WAT KLANTEN ZEGGEN

HET IS TIJD OM DE
UITDAGING AAN TE GAAN

Welk doel je ook wil bereiken, met de programma’s van BEngaged bied ik een effectieve oplossing. Benieuwd wat ik voor jou, je team of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Back To Top