Ga naar hoofdinhoud

INDIVIDUELE COACHING

Je moet het zelf doen, maar niet alleen.

Soms is het lastig om energiek, bevlogen en betrokken te blijven voor je omgeving of de organisatie waarin je werkt. Er ontstaan onderlinge spanningen, de werkdruk wordt te hoog of je zienswijze kan je ineens in de weg zitten.

Mogelijke vraagstukken kunnen zijn

  • hoe zorg ik ervoor dat ik mijn potentieel weer ten volle benut;
  • hoe motiveer ik mijzelf weer;
  • hoe versterk ik mijn zelfvertrouwen;
  • hoe vergroot ik mijn impact en verbeter ik mijn werkrelaties?

Andere unieke uitdagingen kunnen zijn dat je

  • assertiever wil worden;
  • meer senioriteit wil uitstralen;
  • coachend leiderschap wil ontwikkelen.

Wil jij weer een bevlogen professional worden? En met meer plezier, gemak en energie je werk doen? Wil jij weer werken vanuit jouw passie, sterke kanten en betrokkenheid?

Welk doel je ook wil bereiken, mijn persoonlijke coaching is daarvoor een effectieve oplossing. De spiegel die ik jou voorhoud, is soms confronterend, maar brengt je in beweging laat jouw talenten opbloeien.

Mijn praktische, op actie gebaseerde aanpak gaat verder dan het aanleren van vaardigheden alleen. Tijdens onze persoonlijke coachgesprekken ga ik dieper in op stimulerende of belemmerende overtuigingen die jou als professional, maar vooral als mens, helpen of juist weerhouden om je doelen te bereiken.

Welke vraag je ook hebt, ik help je graag om jouw potentieel te hervinden door hart, hoofd en handen weer met elkaar te verbinden.

If you can dream it, you can do it!

HET IS TIJD OM DE
UITDAGING AAN TE GAAN

Welk doel je ook wil bereiken, met de programma’s van BEngaged bied ik een effectieve oplossing. Benieuwd wat ik voor jou, je team of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Back To Top